Η Εταιρία μας

delta-about-us-1

ΔΕΛΤΑ ΜΟΤΟΡΣ ΓΚΡΟΥΠ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.

Η εταιρεία εμπορίας αυτοκινήτων ΔΕΛΤΑ ΜΟΤΟΡΣ ΓΚΡΟΥΠ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε., με σημαντική παρουσία και αναγνωρισμένη πείρα στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1997, ξεκινά μία νέα δυναμική συνεργασία με την ΤΕΟΡΕΝ MOTORS, μέλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Β.Ν. Θεοχαράκη, ως ο αποκλειστικός Εξουσιοδοτημένος Διανομέας και Επισκευαστής Renault & Dacia στη Πάτρα.

H ολοκαίνουρια υπερσύγχρονη έκθεση της ΔΕΛΤΑ ΜΟΤΟΡΣ ΓΚΡΟΥΠ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. σας περιμένει να ανακαλύψετε από κοντά, την ολοκληρωμένη γκάμα των αυτοκινήτων RENAULT και DACIA, να πραγματοποιήσετε test drive και να απολαύσετε extra παροχές που σας προσφέρει η ΔΕΛΤΑ ΜΟΤΟΡΣ ΓΚΡΟΥΠ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε., προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας (π.χ. ανταλλαγή του μεταχειρισμένου σας αυτοκινήτου, ευέλικτους τρόπους χρηματοδότησης κτλ.).

Επιπλέον, σε κάθε κάτοχο Renault ή Dacia, η ΔΕΛΤΑ ΜΟΤΟΡΣ ΓΚΡΟΥΠ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. παρέχει στο υπερσύγχρονο εξουσιοδοτημένο συνεργείο-ηλεκτρολογείο, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες After Sales, στις πάντα εκπληκτικές τιμές που μόνο η ΔΕΛΤΑ ΜΟΤΟΡΣ ΓΚΡΟΥΠ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. μπορεί.

Επίσης, εκεί θα βρείτε πλήρως ενημερωμένη αποθήκη γνήσιων Ανταλλακτικών και Αξεσουάρ Renault & Dacia, φανοποιείο-βαφείο καθώς και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, ενώ ένα άρτια καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό φροντίζει για ό,τι χρειάζεται το Renault ή το Dacia σας για την αυθεντικότητα και την άψογη συμπεριφορά του.

delta-about-us-2
Από το1998

Δραστηριοποιoύμαστε στον χώρο του αυτοκινήτου.

100%

Ικανοποιημένων πελατών.

Open

Στα πλαίσια της εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, σας ενημερώνουμε ότι οι διαθέσιμοι τρόποι επικοινωνίας με την εταιρεία μας, είναι προσωρινά ανενεργοί. Για να διευκολύνουμε την πρόσβασή σας στο Site και να δημιουργήσουμε μία καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία για εσάς, ενδεχομένως αποθηκεύονται πληροφορίες στον υπολογιστή που χρησιμοποιείτε για την πλοήγηση με τη μορφή "cookies". Για να περιορίσετε ή να ελέγξετε τα στοιχεία αυτά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις σχετικές επιλογές που παρέχουν οι Internet Browsers. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά εδώ.

Close